Díky dětem! ☀️ Sleva 20 % ke Dni dětí na hračky označené štítkem. V košíku zadejte kód: dikydetem20 a sleva je vaše! Akce potrvá do neděle 2. 6. 2024.
Zpět do obchodu

Registrace

Hodnocení obchodu

4,8 1713 hodnocení
5
1564x
4
65x
3
38x
2
7x
1
39x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 14.4.2022
+ Rychlé dodání
+ Zboží vypadá jako na obrázku
+ Velký výběr kvalitních hraček
- Nic

Moc doporučuji. Nakoupila jsem poprvé a určitě ne naposled! Opravdu krásné kousky které jinde jen tak neseženete.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den Míšo, moc Vám děkujeme za milé hodnocení. Děkujeme za čas, který jste vložila do napsání recenze, Vaše zpětná vazba je pro nás moc důležitá. Děkujeme za objednávku a už teď se těšíme na další :-). Krásný den přeje Váš ELIS DESIGN
Avatar autora | 13.4.2022
+ Moc hezké produkty
+ Super přístup při řešení problému

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den Pavlo, moc Vám děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení. Ať už nastane jakýkoliv problém, vždy se ho snažíme vyřešit k Vaší spokojenosti. Našich zákazníků si opravdu vážíme a proto dbáme na férový přístup. Ať se Vám daří! Váš ELIS DESIGN
Avatar autora | 13.4.2022
+ Krásné výrobky a rychlé vyřízení objednávky.

Kvalitní provedení hraček, rychlé dodání zboží, dobrá komunikace.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den paní Jansová, moc Vám děkujeme za milé hodnocení. Děkujeme za čas, který jste vložila do napsání zpětné vazby, která je pro nás moc důležitá. Ať Vám hračky doma skvěle slouží a těšíme se na Vaši další objednávku :-). Krásný den přeje Váš ELIS DESIGN
Avatar autora | 11.4.2022
+ Rychlé dodání.

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, moc Vám děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste s nákupem u nás byla spokojená a těšíme se na další! :-) Ať se Vám daří! Váš ELIS DESIGN
Avatar autora | 11.4.2022
+ Zboží krásné
+ Rychlá a bezproblémová komunikace
- Pouze doručení dopravní společností , nemožnost osobního odběru
- Zboží přišlo na třikrát, preferuji jednu zásilku

Celkově jsem s nákupem v eshopu spokojená, jediné, co mi vyloženě vadilo, byla doprava. Nejenže není možnost osobního odběru na prodejně, nebo alespoň vyzvednutí v zásilkovně, ale ještě 4 kusy objednaného zboží dorazily jako 3 zásilky. No pro mě absolutně naprd, jelikož často odjíždím z domu pryč.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den Kristino, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení. Těší nás, že jste spokojená se zbožím i s komunikací. Co se dopravy týče, bohužel ve Vaší objednávce bylo různé zboží, které nejsme schopni kvůli rozměru a váze spojit do jednoho balíku. Také nemáme jeden velký sklad, ale máme jich více, tedy není vždy možné dát k sobě všechno zboží z objednávky. S některými dopravci (např. GLS nebo PPL) se můžete domluvit na zanechání balíku v jejich výdejním místě, pokud nejste doma a nemůžete balík vyzvednout. Vámi zmíněnou Zásilkovnu využívat nemůžeme vzhledem k tomu, že v našem sortimentu je i objemnější zboží (např. nábytek), které by nám do přepravy nepřevzali. Určitě doporučujeme navštívit náš Showroom v Kuřimi u Brna. Nejen, že si tam můžete spoustu našeho zboží prohlédnout a vyzkoušet, ale máme tam i nějaké zboží skladem, které můžete na místě zakoupit. Rádi Vás uvidíme! :-) Krásný den přeje Váš ELIS DESIGN
Avatar autora | 7.4.2022
Vše ok
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Zpětná vazba je pro nás důležitá a těší nás, že jste s objednávkou byla spokojená :-). Pěkný den přeje Váš ELIS DESIGN
Avatar autora | 6.4.2022
+ Rychlá komunikace, skvělá organizace doručení zboží

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení. Jsme moc rádi, že jste s nákupem u nás byla spokojená :-). Krásný den přeje Váš ELIS DESIGN
Avatar autora | 5.4.2022
+ Líbivá značka s líbivým marketingem
+ Krásné designové produkty
+ Přehledný e-shop
+ Kvalitní výrobky odpovídající popisu
- Strohý a neúplný návod u domečkové postele
- Některé produkty na můj vkus předražené

Elis Design je krásná moderní značka designových produktů pro děti. Jelikož jsme sháněli domečkovou postel pro dvouletou dceru, po porovnání Elisu s konkurencí, byl výběr jasný. Na jiných eshopech jsou buď podezřele nízké ceny, na fotkách se postýlka nezdá stabilní, někde jsou i negativní recenze na ony postýlky. Zboží bylo skladem, přišlo včas. Manžel byl bohužel nemile překvapený neúplným strohým návodem (pomohly aspoň videa na stránkách e-shopu), ale na to, že je manžel vcelku šikovný a postel neskládal poprvé, tak si u toho zanadával (stavěl postýlku 3 večery). Měl problém s mezerami při stavění roštu (tuším, že se divil, že nejsou na roštu rovnou přidělány “zarážky” a musel tak jednotlivé lamely odměřovat.) Jinak je postýlka krásná, opravdu stabilní, dřevo se zdá kvalitní a hezky voní! Máme od Elis i dětské zrcadlo ve tvaru zajíčka a též spokojenost s kvalitou a designem. Obchod doporučuji i s malými výhradami :-)
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den Karolíno, moc Vám děkujeme za Vaši vyčerpávající zpětnou vazbu a hodnocení. Děkujeme za všechny Vaše podněty k sestavování postýlky. U domečkových postelí dodáváme lamelový rošt, který funguje daleko lépe, než celé desky. Z důvodu přepravy ho však dodáváme rozložený. Video návody jsou pro Vás skvělým pomocníkem při sestavování. Vzhledem k velkému množství rozměrů u postelí není možné do návodů zaznačit přesně lamely. Děkujeme za telefonát, který jsme s Vámi mohli vést, aby jste si všechny detaily skládání postýlky ujasnili. Vaše postřehy jsou pro nás moc důležité a vážíme si jich. Věříme, že Vám bude postýlka skvěle sloužit! :-) Děkujeme za přízeň, Váš ELIS DESIGN
Avatar autora | 5.4.2022
Rychlost dodání (do dvou dnů bylo doma), velký výběr a u nás velká spokojenost! Věž je krásná a sestavení bylo jednoduché.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den Petro, moc Vám děkujeme za milé hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že jste z učící věže doma nadšení. Věž je skvělým pomocníkem, ať Vám dobře slouží. Děkujeme za objednávku a těšíme se na další :-). Ať se Vám daří! Váš ELIS DESIGN
Avatar autora | 29.3.2022
Přehledný web, celkem rychlé dodání
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, moc Vám děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení. Děkujeme za čas, který vkládáte do recenzí, je pro nás velmi důležité, aby zákaznici byli spokojení a nákup u nás proběhl bez komplikací. Těšíme se na Vaši další objednávku :-). Krásný den přeje Váš ELIS DESIGN
Avatar autora | 25.3.2022
rychlost
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme Vám za zpětnou vazbu a hodnocení. Těší nás, že jste s nákupem u nás spokojená! :-) Děkujeme za přízeň. Váš ELIS DESIGN
Avatar autora | 22.3.2022
Rychlé dodání, vše v pořádku, spokojenost.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den Romano, moc děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. Děkujeme za čas, který vkládáte do recenzí. Jsme moc rádi, že jste s nákupem u nás byla spokojená. Děkujeme za přízeň. Váš ELIS DESIGN
Avatar autora | 22.3.2022
Pěkný sortiment. Reklamace proběhla pohodlně, kurýr dovezl nový kus a odvezl starý. Ani nové zboží ale není příliš kvalitní, různé rýhy a místy od barvy. Už jsem ale vážně potřebovala dárek pro dítě a rozhodla se to neřešit.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vašeho hodnocení a zpětnou vazbu. Mrzí nás, že ani nový kus nebyl podle Vašich představ. Škoda, že Vás tlačil čas, jinak by jsme neměli problém samozřejmě vyměnit nebo vrátit penízky. Spojí se s Vámi kolegyně a budeme moc rádi, když spolu proberete chyby, které dle Vás u produktu jsou. Váš názor je pro nás důležitý. Krásný den přeje Váš ELIS DESIGN
Avatar autora | 21.3.2022
Houpačka mi přišla s nevyvrtanými otvory v jedné desce. Kontaktovala jsem zákaznickou podporu, jestli si to můžeme dovrtat sami a překližka nepraskne, byla jsem vyzvána k doplnění čísla objednávky, to jsem udělala, od té doby se neozvali.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, která je pro nás důležitá. Omlouváme se za zdržení ve vyřizování Vaší reklamace. Po doplnění čísla objednávky jsme zadali do systému reklamací a máme dva pracovní dny na vyjádření. Vzhledem k tomu, že byl víkend se Vám mohlo zdát, že proces trvá, ale dva pracovní dny jsme opravdu dodrželi a podali Vám řešení. Spokojenost našich zákazníků je pro nás důležitá a všechny procesy spojené s objednáním a reklamací se opravdu snažíme vyřizovat co nejrychleji bez zbytečných prodlev. Děkujeme za přízeň! Váš ELIS DESIGN
Avatar autora | 21.3.2022
+ Super komunikace ! Rychle dodání :-)

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den Markéto, moc Vám děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že jste s nákupem u nás byla spokojená a těšíme se na Vaši další objednávku! :-) Krásný den přeje Váš ELIS DESIGN
Avatar autora | 20.3.2022
Po týdnu od objednání od shopu ani slovo, a to bylo zboží skladem, to jsem dlouho nezažila…
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den Zuzko, moc se Vám omlouváme za lehké zdržení v expedování Vaší objednávky. Skladové zboží expedujeme do týdne od objednání/připsání platby. U Vaší objednávky došlo k jednodennímu zpoždění, které nás moc mrzí. Již Vás kontaktovala i kolegyně s osobnější omluvou po telefonu. Zboží z Vaší objednávky je již na cestě k Vám i s malým dárečkem jako kompenzace za zdržení. Děkujeme za recenzi a za názor, který je pro nás i důležitým podnětem ke zlepšení. Krásný den přeje Váš ELIS DESIGN
Avatar autora | 20.3.2022
+ Rychlé dodání

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Děkujeme za čas, který vkládáte do recenzí, jsme moc rádi, že jste s nákupem u nás byla spokojená. Krásný den přeje Váš ELIS DESIGN
Avatar autora | 16.3.2022
Rychlé a bezpečné dodání.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den Ivo, moc Vám děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení. Vážíme si, že jste s nákupem u nás byla spokojená. Bezproblémové objednání a následně dodání produktu je pro nás velmi důležité. Děkujeme za přízeň! Váš ELIS DESIGN
Avatar autora | 15.3.2022
mela jsem pocit, ze jsem cetla na eshopu, ze jde o cesky vyrobek, prisla samozrejme cina... uz po vybaleni neni produkt 100% kvality, obcas je tam kaz... ale na vymenu za jiny, nejlepe cesky vyrobek, nebyl uz cas..
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den Lindo děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Značka eliNeli, jejíž výrobek jste ve své objednávce zakoupila, dbá na přírodní materiály a nízkou cenu. Vše je samozřejmě certifikované a bezpečné pro Vaše děti. Výroba eliNeli je mezinárodní, stejně tak jako je tomu u jiných evropských značek jako je třeba Little Dutch nebo JaBaDaBaDo. U těchto produktů opravdu na našem webu nenajdete informaci, že se jedná o českou výrobu - právě naopak, uvádíme, že se jedná o zahraniční výrobu. Mrzí nás, pokud jste zklamaná z výběru produktu. Pokud by se zbožím bylo cokoliv v nepořádku, dejte nám, prosím, vědět. Rádi Vám zboží vyměníme nebo vrátíme peníze. Spokojený zákazník je pro nás prioritou. Děkujeme za přízeň. Váš ELIS DESIGN
Avatar autora | 15.3.2022
+ Vše ok

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení. Vážíme se Vaší recenze a jsme rádi, že jste s nákupem u nás byla spokojená. Ať Vám naše výrobky skvěle slouží! :-) Krásný den přeje Váš ELIS DESIGN
Nahoru
1718 položek celkem
×

Splátková kalkulačka ESSOX