-20 % na nejpraktičtější montessori pomůcky – učicí věže. 🌈 Pomozte dětem, ať to dokáží samy! Vyberte si jakoukoli učicí věž označenou štítkem, v košíku zadejte kód: „jasam20“ a je to. Akce platí do 19. 5. 2024.
Zpět do obchodu

Registrace

Grand opening

Grand opening showroomu ELIS DESIGN v Praze – 50metrová fronta, radost ze hry a nádherná atmosféra

Tak. Máme za sebou otevíračku showroomu v Praze. Report můžete vidět především na našem Instagramu ve výběru Opening Praha a zákulisní info + jinde nepublikované fotky najdete v naší FB skupině ELIS DESIGN – rosteme společně. Zveřejňujeme tam přednostně i slevy a výjimečné akce, novinky a nasloucháme vaší zpětné vazbě. Přidejte se k nám!

Ale! Teď už zpátky do Prahy.

Showroom ve Štěrboholech se připravoval od ledna. Pak probíhaly testovací týdny a jakmile vše klapalo jak má, začali jsme plánovat velký Grand opening. Tady je potřeba ještě vyseknout poklonu pražskému týmu v čele s manažerem Tomášem. Tým za neuvěřitelně krátkou dobu stihl všechno nachystat, připravit, domluvit, vykomunikovat, poskládat, zorganizovat. No prostě uvedli pražský showroom k životu za neskutečně krátkou dobu. A podle zpětné vazby od zákazníků se to povedlo nad očekávání.

No a v den otevíračky... Lehká nervozita hned ráno. Když jsme viděli, jak se štosuje cca 50metrová fronta až k východu Europarku, tak jsme měli tendence tyto první odvážlivce aspoň trochu odměnit. Takže Alda (majitel a zakladatel ELIS DESIGN) zavelel: „Jdu rozdávat ty malé dárečky do fronty.“ A šel. 

Není nad osobní kontakt. Se spoustou z vás jsme mluvili, naslouchali vám a moc nás těší vaše milá slova. Potkali jsme se i s našimi milými influencery v čele s úžasnou herečkou Denisou Pfauserovou, světovou tenistkou Kristýnou Plíškovou, nejvtipnější Simonou Holubovou (aka Šílenou Nehtařkou), s usměvavou moderátorkou Ivetou Kořínkovou... Potkali jsme se také s Matějem a jeho krásnou rodinou (Táta na rodičovské) nebo s muzikálovou herečkou Katy Seléšiovou a její veselou rodinou... No bylo vás tam milion... 💜

Věříme, že z fotek je vidět, že nás práce baví a že jsme opravdu tým, který drží při sobě.

A co bychom ještě tak vypíchli? 

Naše bestsellery. Na otevíračku jsme připravili speciální akci na desítky hraček a navíc slevu na vše, co v showroomu najdete. Nejčastěji jste si spokojeně odnášeli montessori houpačky, Piklerové trojúhelníky, Activity board domečky, kuchyňky, učicí věže a hračky od eliNeli.

Po celý den oficiální otevíračky jsme se starali o zábavu dětí ve 4 stanovištích s různými montessori hračkami. Největší úspěch slavily tradičně Rybky 4v1, stohovací kostky – hra Jenga (nejjednodušší a nejoblíbenější hračka – obyčejné dřevěné kostky, na tom jsme se shodli i s Denisou Pfauserovou a Ivetou Kořínkovou, která si jengu odnesla pro svoji dcerku) a balanční hra se zvířátky ze zoo.

No a hrací koutek? Tak ten byl v zápřahu až do 8 do večera. Do koutku si můžete přijít pohrát a vyzkoušet naše průlezky a houpačky kdykoliv během otevírací doby. Anebooo si ho můžete objednat třeba i na vaši oslavu, svatbu, akci, mrkněte sem.

Moc děkujeme také Pavlíně, která se nám postarala o luxusní balónkovou výzdobu a moc ji doporučujeme na jakoukoliv oslavu, stejně jako hudební doprovod od DJ Petra Dobeše a v neposlední řadě děkujeme za radost, kterou dětem vyčaroval Balónkový mág Luboš.


No a největší dík patří všem našim zákazníkům. Děkujeme za přízeň a za to, že s námi podporujete zdravý rozvoj svých dětí, jejich radost, zvídavost a že s nimi sdílíte ty krásné zážitky při hře a pohybu. 

 Celý Grand opening jsme si neskutečně užili, vše se povedlo, atmosféra byla krásná a my jsme se opět ujistili, že naše práce má smysl. Díky vám. 💜

D Ě K U J E M E 
A zas někdy někde! 💜

×

Splátková kalkulačka ESSOX