-20 % na nejpraktičtější montessori pomůcky – učicí věže. 🌈 Pomozte dětem, ať to dokáží samy! Vyberte si jakoukoli učicí věž označenou štítkem, v košíku zadejte kód: „jasam20“ a je to. Akce platí do 19. 5. 2024.
Zpět do obchodu

Registrace

Veletrh hraček v Norimberku 2024

Veletrh hraček v Norimberku je jedním z největších svého druhu na světě. Letos jsme tam vyrazili podruhé jako vystavovatelé a opět jsme plni pozitivních dojmů. Máme radost nejen z toho, kolik skvělých nových značek jsme si pro vás vyhlédli, ale hlavně z toho, jak velký zájem byl o naše produkty, do kterých dlouhodobě dáváme velkou energii a nadšení.

Jednomu týdnu na veletrhu předcházely měsíce příprav, které vrcholily pár dní před odjezdem. I když některé věci vypadaly, že se ani nestihnou, nakonec v pondělí ráno první půlka ELIS party vyrazila směr Německo, se vším, co jsme si vymysleli a tentokrát i bez poruchy dodávky na cestě. 😅 V druhé půlce veletrhu dorazila druhá parta, která tu první vystřídala.

Po příjezdu na místo konání se dala první parta do práce a společnými silami vytvořili skutečně krásný stánek, který nám během celého týdne chodili obdivovat lidé z celého světa. Posuďte sami, že kolegové odvedli skvělou práci!

 

Druhý den to všechno vypuklo. Začaly proudit davy lidí z celého světa, zastavovaly se, zajímaly se o naše produkty a navazovaly se kontakty, někdy se dokonce vytvářely rovnou objednávky. Naše piklerové trojúhelníky, activity board domečky, montessori houpačky, učicí věže i drobné dřevěné hračky slavily velký úspěch stejně jako naše edukativní boxy. Všichni velmi oceňovali, že vše pod značkou ELIS DESIGN je vyrobeno v Evropě. Zároveň byli všichni nadšení z našeho 500 m2 velkého showroomu v Praze. Opět nás to utvrdilo v tom, že to co děláme má smysl a věříme, že se nám podařilo navázat dlouhodobé smysluplné spolupráce.

Na veletrh jsme ovšem nejeli jen vystavovat a nabízet naše produkty. Vypravili jsme se utužit vztahy s našimi současnými dodavateli a zároveň si vyhlédnout nové. Vždy hledáme dodavatele s unikátním zbožím, pro které je důležitá ekologie, design a kvalita. Letos nám padla do oka belgická firma vyrábějící designové foťáky určené dětem, kterým lze libovolně měnit kryt. Konečně jsme navázali kontakt s výrobcem magnetické stavebnice, z čehož má největší radost náš vrchní markeťák Honza. Zaujala nás i ekologická, zdravotně nezávadná modelína, která se dá i sníst, super stylové školní batohy a mnoho dalšího. Doufáme, že se nám tyto spolupráce podaří zdárně dotáhnout do konce a vy si brzy budete moct vybírat z řady skvělých novinek.

Účast na podobné akci je pro nás velmi důležitá a velmi si ceníme, že můžeme být součástí veletrhu světových značek. Pomáhá nám to expandovat, inovovat a sdílet know-how s těmi nejlepšími na světě. Zároveň na veletrhu panuje velmi přátelská a veselá atmosféra, o čemž se můžete přesvědčit v naší galerii. Za rok se do Norimberku určitě opět vrátíme a věříme, že bude ještě více úspěšný než ten letošní.

×

Splátková kalkulačka ESSOX